Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ 19-2-2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ


Ακόμα μια πορεία πραγματοποιήθηκε, αυτή την φορά με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για όλους μας.


Όλοι σπίτια μας και σώοι παρόλο τα προβλήματα που προσπάθησε να μας δημιουργήσει το κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομίας στέλνοντας ΔΕΛΤΑ (ΜΑΤ πάνω σε παπάκια, και όχι δεν είστε μηχανόβιοι όπως έλεγε ένας από αυτούς) να σταματήσουν μηχανοκίνητη πορεία που κινούταν με 20 χιλιόμετρα με την δικαιολογία ότι έσπασαν κορδέλα. Χάθηκαν οι τροχονόμοι, τόσους είχε! Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ διαλλακτικοί κάτω από τις μηχανές, βλέπεις αλλιώς είναι να σε κοιτάζει ο άλλος στο πρόσωπο και αλλιώς να τρέχει. Η ομάδα παρέμεινε ψύχραιμη και ενωμένη και μπράβο της μην δίνοντας αφορμή για περεταίρω όπως θα ήθελαν κάποιοι.


Και οι υπόλοιποι επέστρεψαν για να τους πάρουν από εκεί και να αποχωρήσουν. Όλοι μαζί! Κρίμα που δεν θέλησαν τα ΔΕΛΤΑ να μας συνοδέψουν στην βραδινή μας βόλτα κατόπιν μέσα στην Αθήνα για να δουν πως είναι να είσαι 4 ώρες πάνω στη σέλα και όχι παρκαρισμένος να πίνεις καφέ.


Από κει και πέρα η προσοχή μας πρέπει να είναι στραμμένη στον κόσμο που μαζεύτηκε στο Σύνταγμα και στην πορεία, τον ενθουσιασμό τους, τον αγώνα που δίνουμε όλοι ενάντια σε αυτά που ζούμε και το πώς θα συνεχίσουμε και θα σηκώσουμε και άλλους από τον καναπέ τους και όχι σε μια 10λεπτη παρωδία έλεγχου που την αναμέναμε έτσι και αλλιώς και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό.


Έχουμε νόμιμο δικαίωμα να είμαστε στο δρόμο και υποχρέωση να διαδηλώσουμε την αντίθεση μας. Το ότι δεν τους αρέσει είναι σίγουρο, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου